logo
20 March 2013

Outfit – Urban

Gepost in mijn outfits

Maar dan wel urban met een bloemenprintje, want als het even kan moet het wel een beetje vrouwelijk blijven. Deze outfit heeft daar – ondanks de pet, de lompe schoenen en de gehavende legging- gelukkig genoeg van: vrouwelijkheid. Ik vind tenminste dat het nepbontje, de bloemen op de pet en de lipstick van mij alsnog een echt “meisje” maken (in plaats van een stoer wief).

De kleur van de top die ik draag onder het nepbontje komt terug in de pet en zorgt voor voldoende kleur in het totaalplaatje. De lipstick voegt daar nog wat warmte aan toe: de outfit zou zonder “harder” zijn geworden, doordat de andere kleuren in de outfit vooral gifgroen, koel grijs en zwart zijn. Ik twijfelde of de lipstik niet too much zou zijn, maar ben blij dat ik er alsnog voor gekozen heb. Het gebeurt me vaker: dat ik denk dat lipstick too much is (dat is de belangrijkste reden waarom ik het minder vaak draag dan ik zou willen), terwijl het vaak juist mijn outfits op een onopvallende manier aan blijkt te vullen.

Nog steeds ben ik erg blij met deze zwarte flatform sneakers (hopelijk kunnen jullie het je, ondanks de “haatbetuigingen”, voorstellen). Ze zijn gewoon niet te vergelijken met een ander paar uit mijn schoenenkast en elke keer als ik me dus wél vooral een stoer wief voel zijn het de eerste waar ik naar grijp.

Houd je van de ‘urban vibe’ in deze outfit?

 photo Outfit-Urban7.jpg
 photo Outfit-Urban3.jpg
 photo Outfit-Urban1.jpg
 photo Outfit-Urban5.jpg
 photo Outfit-Urban4.jpg
 photo Outfit-Urban6.jpg
 photo Outfit-Urban2.jpg
Mango top
H&M faux fur
H&M rokje (kun je hier vinden)
H&M Divided legging
Bullboxer sneakers
H&M pet
Sleek Matte lipstick in Cranberry (uit The Berry Collection)


Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties