logo
4 March 2013

Outfit – Warme kleuren

Gepost in mijn outfits

Hoewel ik dus best wel in ben voor groen en blauw: warme kleuren blijven toch mijn favoriet. Op de één of andere manier vind ik ze gezelliger en (eerlijk is eerlijk) ik kan een ‘pittige tante’ zijn, zoals mensen dat op de positieve manier proberen te omschrijven, en dus best wat aanvullende warmte gebruiken hier en daar. Hoewel de strakke knot en rode lipstick bij mijn bleke huid me nu alsnog een vrij strenge uitstraling geven. Dat geeft niet, dat past ook gewoon wel bij me.

Vorige winter was dit nog mijn lievelingssjaal, maar deze winter is het absoluut deze. Wat een heerlijk stofje, wat een geweldige kleuren, wat een fijne grootte en wat een net-iets-anders-dan-anders ruitje: ik heb niets dan lof. De sjaal is wat druk in combinatie met de trui, maar omdat de kleuren aardig in elkaar overlopen vind ik het niet té druk.

Hakken hadden wellicht wat eleganter gestaan, maar me ook gelijk veel meer tutje gemaakt met de knot en lipstick. Nee, doe mij maar best of both (three?) worlds: een pittige tante in warme kleuren op stoerde docs.

Houd jij net zo van warme kleuren als ik?

 photo Outfit-Warmekleuren1.jpg
 photo Outfit-Warmekleuren5.jpg
 photo Outfit-Warmekleuren3.jpg
 photo Outfit-Warmekleuren2.jpg
 photo Outfit-Warmekleuren7.jpg
 photo Outfit-Warmekleuren6.jpg
 photo Outfit-Warmekleuren4.jpg
onbekende trui
Zara sjaal
C&A rokje
Dr. Martens via eBay schoenen
onbekende haarband


Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties