logo




7 March 2013

Pailletten voor overdag

Gepost in fashion

Zoals jullie weten ben ik toch echt wel heel open minded als het op mode aankomt, maar er zijn van die dingen die zelfs in mijn hoofd voor kortsluiting zorgen. Zoals: pailletten voor overdag.

Ja, echt. Raar hè? Tenzij ik overdag naar een feestje ga, dan is het een ander verhaal. Verder denk ik bij pailletten gelijk aan DISCO, FEEST, KERST, JARIG, DANSEN en al dat soort termen. Geef me knoerthoge hakken en ik doe er zonder blikken of blozen boodschappen op, maar trek me een paillettenjasje aan en ik sta ongemakkelijk in de supermarkt.

Onzin, dat weet ik zelf ook wel. Hilary Duff (Lizzie McGuire!) bewijst het maar eens. Ik vind haar outfit niet bijzonder (niet eens! en ze draagt nog wel pailletten!), maar alsnog erg leuk.

 photo hilaryduff_february122013_1.jpg
 photo hilaryduff_february122013_2.jpg



Draag jij wel eens pailletten overdag of in ieder geval als je niet naar een feestje gaat? Wat vind je van Hilary’s outfit?


Bron foto’s.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties