logo
19 March 2013

Sneak preview – vanHaren najaar 2013

Gepost in fashion

Vorige week was ik weer op bezoek bij vanHaren, zoals je kon lezen op Twitter en InstagramIk blog nog steeds voor hun trendblog.

Ik heb er veel respect voor hoe vanHaren zich de afgelopen jaren ‘staande’ heeft weten te houden. Waar (vroegere) concurrenten als Schoenenreus ten onder gingen door de “crisis”, heeft vanHaren hun imago opgekrikt terwijl ze ook hun minder hippe klanten trouw zijn gebleven. De brede doelgroep die ze op die manier gecreëerd hebben is heel slim en knap, vind ik.

Wat ook best slim en knap is, is leuke schoenen maken voor weinig geld. Ook daar is vanHaren erg goed in, vind ik. Natuurlijk, zoals ik al vaker gezegd heb, lang niet alles willen jij en/of ik dragen, maar er zijn elk seizoenen weer zeker twee handen modellen vol die wél erg leuk én niet duur zijn. Ik hoor alweer minstens één van jullie denken: ‘…maar die kan ik in mijn filiaal nooit vinden’. Dat kan heel goed kloppen: van de meest trendy modellen is een kleine oplage en deze wordt over de grotere filialen in de grootste steden verdeeld (het filiaal op de Nieuwendijk in Amsterdam is de belangrijkste). Wél zijn altijd alle vanHaren modellen op de webshop te vinden (maar soms snel uitverkocht), dus ik zou je toch echt aanraden vooral die in de gaten te houden. Verzending is van je bestelling op de webshop is gratis en als je schoenen altijd eerst graag past (een veel gehoord argument om niet online te kopen!): ook dat kan gewoon, want je kunt je bestelling ook nog eens gratis retourneren.

In deze post laat ik je een aantal najaarsmodellen zien die er bij vanHaren aan zitten te komen. Ik snap dat dat nog héél ver weg is voor je gevoel, maar veel najaarsmodellen zijn al in juni verkrijgbaar. Dit is over minder dan drie maanden al!


 photo SneakpreviewvanHarennajaar20137.jpg
Vanaf juni verkrijgbaar.


 photo SneakpreviewvanHarennajaar20138.jpg
Vanaf juni verkrijgbaar.


 photo SneakpreviewvanHarennajaar20139.jpg
Vanaf juni verkrijgbaar.


 photo SneakpreviewvanHarennajaar201310.jpg
Vanaf juli verkrijgbaar.Omdat het natuurlijk eerst nog zomer moet worden, was ook ik vooral in de zomercollectie geïnteresseerd. Ik zocht de leukste exemplaren uit de schoenen die nu verkrijgbaar zijn en zet ook die nog even voor je op de foto. Ik wil niet doen alsof ik fotografieskills heb, maar in het echt/op deze foto’s zien de schoenen er realistischer (en daarmee vaak beter) uit dan op de site vind ik. De schoen met de rosé kleurige bandjes was me op de webshop nooit opgevallen bijvoorbeeld.

 photo SneakpreviewvanHarennajaar2013.jpg
Leren pump – €49,90


 photo SneakpreviewvanHarennajaar20132.jpg
Witte sandaal – €14,90


 photo SneakpreviewvanHarennajaar20133.jpg
Binnenkort verkrijgbaar.


 photo SneakpreviewvanHarennajaar20131-1.jpg
Sandaal met hak en luipaardprint – €24,90


 photo SneakpreviewvanHarennajaar20135.jpg
Plateaupump – €24,90


 photo SneakpreviewvanHarennajaar20134.jpg
Sandaal met snakeskin print – €19,90Welke schoen(en) vind je leuk?


Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties