logo
27 March 2013

Sofie Valkiers in VOGUE Nederland

Gepost in fashion, overig

Er bestaat een héle grote kans dat de Belgische lezeressen Sofie kennen, maar toch ook best een grote kans dat “ons Nederlandertjes” bekend zijn met de blogster. Sofie lijkt me een hele leuke, stijlvolle, down to earth meid en ik vind het geweldig dat juist zíj door VOGUE Nederland is uitgekozen voor een spread in het aprilnummer.

Ik vind de keuze niet alleen cool omdat Sofie blogger is en omdat ze me sympathiek en stijlvol lijkt, maar ook omdat VOGUE Nederland ook voor de Vlaamse lezeressen is en die mogen dan ook best óók wat van hun voorbeelden in het blad terugzien.

 photo VOGUE-sofievalkiers23.jpg
 photo VOGUE-sofievalkiers1.jpg
 photo sofievalkiersinvoguenederland.jpgVolg jij Sofie?

P.S. Wil je het interview lekker op de bank lezen met een kopje thee (dat kan tegenwoordig ook met deze pagina op tablet en al, maar ik bedoel dus: wil je de échte VOGUE hebben?)?: vergeet niet dat je er een Chanel mascara bij krijgt deze maand.


Bron foto’s.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties