logo
24 March 2013

V&D Prijzencircus – Mijn favorieten

Gepost in fashion
Ieder weekend zet ik mijn zes favorieten van een webshop, merk of collectie voor jullie bij elkaar.

Wellicht heb je de boekjes, een billboard, de banner hiernaast of iets anders roods gezien waardoor je het weet: het V&D Prijzencircus is er weer! Het circus is afgelopen donderdag, 21 maart, begonnen (maar 16 maart al in de online shop) en is er nog t/m 7 april. Tussen de aanbiedingen zit ook wat dameskleding en daaruit heb ik deze week mijn favorieten gekozen.

Opvallend is dat er tussen de aanbiedingen veel broeken zitten met tropische-/bloemenprint. V&D heeft de beprinte broeken duidelijk uitgelicht. Nu vind ik broeken met dat soort prints niet héél erg vooruitstrevend (elke zomer zie je ze overal en in alle soorten), maar dat is V&D tenslotte ook niet echt dus laten we het ze niet kwalijk nemen.

Een echte voor-naar-de-winkel-renner was deze keer het suède jasje voor €50,-, dat inmiddels ook alweer is uitverkocht. Verder: fans van Havaïanas kunnen hun hart ophalen, want vele modellen zijn door het Prijzencircus afgeprijsd. Verder vind je tussen de aanbiedingen o.a.:

 photo VampDPrijzencircus-Mijnfavorieten.jpg
V.l.n.r.: Turquoise broek met print, €22,- / Suède jasje, €50,- (uitverkocht) / Havaïanas slipper, €15,- / Blauwe veterschoen, €59,- / Jane Norman zwart/witte jurk, €29,- / Mintkleurige broek met print, €22,-De Jane Norman bodycon jurk past helemaal in het grafische zwart/wit patroon dat eigenlijk altijd wel deel van het modebeeld is, maar wat ik op dit moment al helemáál veel zie. Van de broek rechtsonder vind ik de kleurencombinatie erg mooi: de frisse mintkleur en het warme oranje vormen een geweldig contrast, niet? Ook van de laarsjes vind ik de kleur erg leuk en verder kan een paar goede zwarte teenslippers altijd handig zijn in de zomer. Zit hier nog niet echt iets voor je bij, maar klinkt het Prijzencircus an sich wel aantrekkelijk? Hier vind je alle aanbiedingen.

Je kunt je V&D bestelling gratis ophalen bij een filiaal of voor €3,95 (geldt voor de meeste producten, klik hier voor meer verzendinformatie) thuis laten bezorgen. In de V&D webshop kun je betalen met iDeal, Paypal en Creditcard en daarnaast Airmiles inwisselen. En pssst: als je je aanmeldt voor de nieuwsbrief krijg je gelijk €10,- op je bestelling als je voor minimaal €50,- bestelt.

Ga je toch liever naar de winkel in plaats van online te bestellen (weet je het zeker? het heet niet voor niets ‘circus’!): V&D vestigingen zijn tijdens het Prijzencircus langer geopend. Hier kun je de gewijzigde openingstijden vinden van het filiaal bij jou in de buurt.

Ga jij gebruik maken van het Prijzencircus? Zo ja: wat heb je op het oog?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties