logo
8 March 2013

Vier dat we vrouw zijn!

Gepost in fashion

Vandaag is het dé dag van de vrouw: Internationale Vrouwendag. We (ik in ieder geval) staan er even bij stil waarom het zo leuk is vrouw te zijn. Natuurlijk, dat heeft ook zo zijn nadelen, maar ik persoonlijk zou nooit met het andere geslacht willen ruilen. Tegenwoordig kun je als man dan wel zo’n beetje doen alles doen, laten, zijn en hebben wat een vrouw ook doet, laat, is en heeft (en andersom!): ik voel me op en top vrouw en wil dat best vieren.

ASOS viert het vrouw zijn met ons mee en heeft een kortingscode in het leven geroepen -INTERNATIONAL10- die ons 10% korting geeft op álles. Afgeprijsde artikelen doen dus ook mee! Drie hoera’tjes voor de webshop die weet hoe de meeste vrouwen het vrouw zijn het allerliefste vieren: met nieuwe kleren, schoenen en accessoires voor niet te veel geld.

 photo thestylefloralblouse.jpg
The Style – €28,37


 photo oasisanimaltotebag.jpg
Oasis – €64,93


 photo urbancodeleatherjacket.jpg
Urban Code – €142,84


 photo nalistatementbeadednecklace.jpg
Nali – €19,48In bovenstaande prijzen is de korting nog niet verrekend. Omdat het bijna weekend is, zal ik het rekenwerk voor je doen.  De prijzen worden van boven naar beneden: €25, 53, €58,44, €128,56 en €17,53. De code is nog geldig t/m morgenochtend 09:00 uur.

Hoe zou jij het liefste vieren dat je vrouw bent?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties