logo
17 March 2013

Vliegende schotel

Gepost in beauty

Als ASOS ‘XL’ zegt, dan bedoelen ze ook ‘XL’, zo blijkt. Ik had natuurlijk al op het model gezien dat hun XL haardonut flink groot is, maar toen ik hem eenmaal uit mijn brievenbus viste schrok ik toch even. Wat ik in mijn handen had, had meer weg van een vliegende schotel dan van een haardonut.

De schrik was niet voor lang hoor, want jullie kennen mij hopelijk goed genoeg om te weten dat ik niet voor een haaraccessoire groter of kleiner terugdeins. En nu ik de donut een keer gedragen heb ben ik helemáál overtuigd dat dit wat voor mij is.

 photo vliegendeschotel.jpg

“Zo, jouw haar doen duurde zeker wel even!” werd er een straat verderop geroepen. “Nee hoor, valt mee!”.

Ik vind mijn haar doen met deze donut makkelijker dan met een kleine donut. Dit omdat mijn haar maar net iets langer is dan het donut oppervlak waar mijn haar overheen hangt (als je begrijpt wat ik bedoel). Daardoor heb ik maar weinig haar over als ik mijn haar over de haardonut heb verdeeld. Zo hoef ik bijna geen resterend haar om de donut heen te draaien (dat wat je hier bij een kleine donut goed ziet) en dat vind ik wel zo handig/mooi eigenlijk.

Wat vind jij? Verander je nog van mening ten opzichte van de vorige post, nu je de donut bij mij ziet?


Foto door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties