logo
21 March 2013

Wat een poppige webshop!

Gepost in fashion

Weten jullie nog dat ik Marre interviewde over haar Facebook winkel Poppy’s Parade? De drie zusjes lieten me laatst weer weten dat het interview nog steeds het leukste stukje is dat ooit over hen is geschreven (en dat zijn er best wat!) en dat wilde ik even, heel trots, met jullie delen.

 photo Wateenpoppigewebshop-1.jpgDat niet alleen: ook dat Poppy’s Parade tegenwoordig niet alleen meer op Facebook te vinden is, maar ook een webshop heeft. Op de webshop staat nieuwe kleding, via Facebook koop je nog steeds alles wat vintage is.

 photo Wateenpoppigewebshop-2.jpgDe shop is nog maar bescheiden gevuld, maar ik vind het in ieder geval fijn dat het begin er is. Via Facebook is alles in een wimperknipper verkocht namelijk; via de webshop hebben we dus hopelijk wat meer (bedenk)tijd.

Volg jij de Poppy gezusters al op Facebook?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties