logo
28 March 2013

Wil jij ook de bootcut proberen?

Gepost in fashion

Dan heb ik een tip voor je. Nadat ik deze post schreef kreeg ik veel positieve reacties over de bootcut, maar ook wat twijfelachtige. Kleine dames zijn bijvoorbeeld bang in een bootcut helemáál een dwerf te lijken. Nee: juist met een korte top erboven en een hoog model bootcut jeans (én het liefst ook nog hakken eronder) lijken je benen echt méga hoor.

De tip is dat ASOS op dit moment tijdelijke afprijzingen (tijdelijk dus, tot wanneer is niet bekend) heeft, waar een bootcut model jeans van hun eigen merk tussen zit. Afgeprijsd kost de broek nog €25,97, wat ik niet te veel vind voor een jeans. De bootcut is mooi basic, zonder poespas of scheuren, wat het klassieke model mooi benadrukt. Het enige is dat de jeans een heupmodel is (waar een taillemodel je lengte meer zou benadrukken). Verder hebben de kleine dames onder jullie niets te klagen volgens mij: precies hetzelfde model is er ook in “petite” versie namelijk.

 photo asossupersexyflarejeansinvintagewash.jpg
€25,97 (reguliere maten) / €25,97 (petite maten)Wat vind je van deze jeans? Heb je zelf een bootcut model in de kast? Waarom wel/niet?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties