logo
17 March 2013

Win! – Een Lékué Giftset Macarons én Giftset Whoopy pie

Gepost in overig

Had je het al gelezen? Mijn uitgebreide verslag van het bakken van macarons en whoopy pie’s met behulp van de giftsets van Lékué? Ik vond het heel leuk weer eens met zoete ingrediënten te ‘spelen in de keuken’ en ik gun jullie die lol ook!

 photo WinLeacutekueacuteGiftsetMacaronsenGiftsetWhoopypie3.jpg
 photo WinLeacutekueacuteGiftsetMacaronsenGiftsetWhoopypie4.jpgBovendien: omdat jullie mij konden vertellen dat macarons maken heel moeilijk is (en dat mijn niet perfecte resultaat dus niets was om me voor te schamen), kunnen jullie ongetwijfeld zelf ook wel wat hulp gebruiken bij het bakken van de lekkere Franse “snoepjes”.

Je begrijp het vast al: ik ga aan één winnares twee giftsets van Lékué weggeven waarmee je tot in de eeuwigheid kunt oefenen op de perfecte macarons en whoopy pie’s. Nogmaals: Lékué is een merk dat allerlei praktische én stylisch producten voor in de keuken maakt en dat te koop is bij fonq.nl.

 photo WinLeacutekueacuteGiftsetMacaronsenGiftsetWhoopypie1.jpg
 photo WinLeacutekueacuteGiftsetMacaronsenGiftsetWhoopypie2.jpg


Win!

Wil jij ook kliederen in de keuken, smullen en/of iemand die dat verdient blij maken met iets zelfgemaakt lekkers? Doe dan het volgende en wie weet ben je binnenkort eigenaresse van een Giftset Macarons én Giftset Whoopy pie.

1. Volg fashionisaparty.com via Facebook (als je geen Facebook hebt volstaat een andere manier ook: laat het me even weten).

2. Laat een reactie achter waarin je vertelt je dat je kans wilt maken en dat je me volgt.

Let op: foutieve/incomplete inzendingen worden niet meegeteld. Deze actie is geldig voor lezeressen woonachtig in Nederland en België. Meedoen kan t/m 27 maart 2013. De winnares wordt willekeurig gekozen en krijgt persoonlijk bericht. Vul een geldig e-mailadres in bij het achterlaten van je reactie, zodat ik contact met je op kan nemen als je wint. Binnen 5 dagen niet gereageerd? Dan wordt je prijs helaas vergeven.

Succes!

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties