logo
31 March 2013

Win! – Eén van de 6 leukste vanHaren schoenen!

Gepost in fashion, overig

Drie keer is scheepsrecht, toch? Vandaar dat ik op deze paaszondag voor de derde zondag op rij iets weggeef. Al is “iets” een beetje een understatement, in dit geval.

Ik ga namelijk van elk paar schoenen die ik als ‘leukste schoenen van dit moment’ gefotografeerd heb bij vanHaren één paar weggeven! Dat zijn dus zes paar schoenen en zes blije lezeressen: ik vind het geweldig.

Voor de duidelijkheid: van de enkellaarsjes geef ik één kleur weg. In de reacties kun je aangeven welk paar je graag wilt winnen en als dat de enkellaarsjes zijn, dan hoef je geen kleur te noemen (mag wel, maar ik hoef het pas te weten als je wint): dat je aangeeft dat je kans wilt maken op het enkellaarsje is voldoende. Wat je verder moet doen om te winnen vind je onderaan deze post.

 photo SneakpreviewvanHarennajaar2013.jpg
Leren pump – €49,90 – beschikbaar in maat 36 t/m 40


 photo SneakpreviewvanHarennajaar20132.jpg
Witte sandaal – €14,90 – beschikbaar in maat 36 t/m 42


 photo SneakpreviewvanHarennajaar20133.jpg
Enkellaarsjes met fringes – beschikbaar in maat 36 t/m 41


 photo SneakpreviewvanHarennajaar20131-1.jpg
Sandaal met hak en luipaardprint – €24,90 – beschikbaar in maat 36 t/m 41


 photo SneakpreviewvanHarennajaar20135.jpg
Plateaupump – €24,90 – beschikbaar in maat 36, 37, 38, 39 en 41


 photo SneakpreviewvanHarennajaar20134.jpg
Sandaal met snakeskin print – €19,90 – beschikbaar in maat 36, 39 en 40.Win!

Zie jij jezelf op één van deze voeten genieten van de zomer en wil je dus kans maken op één van deze zomerschoenen?1. Volg fashionisaparty.com dan via Facebook (als je geen Facebook hebt volstaat een andere manier ook: laat het me even weten). 

2. Laat een reactie achter waarin je vertelt je dat je kans wilt maken en op welke schoen. Schrijf er ook in dat je me volgt.


Let op: foutieve/incomplete inzendingen worden niet meegeteld. Deze actie is geldig voor lezeressen woonachtig in Nederland en België. Meedoen kan t/m 03 april 2013. Je hoeft je maat niet achter te laten in je reactie, maar houd wel rekening met de beschikbaarheid ervan. De winnares wordt willekeurig gekozen en krijgt persoonlijk bericht. Vul een geldig e-mailadres in bij het achterlaten van je reactie, zodat ik contact met je op kan nemen als je wint. Binnen 5 dagen niet gereageerd? Dan wordt je prijs helaas vergeven.

Succes!


Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties