logo
8 April 2013

A Touch Of Fashion – Nog meer favoriete modeblogs

Gepost in fashion
Eén keer in de twee weken neem ik op maandag het stokje tijdelijk van Vera Camilla herself over en voeg ik ‘a touch of fashion’ toe aan veracamilla.nl. Vandaag is het weer zover en lees je over mode op het leukste beautyblog van Nederland, veracamilla.nl, in A Touch Of Fashion!

Het bleek alweer een jaar geleden dat ik schreef over welke modeblogs ik graag lees en aangezien er in een jaar een hoop kan gebeuren in modebloggersland vond ik het tijd voor een update. Ik heb weer een reeks nieuwe modeblogsters voor je op een rij gezet, wiens site ik graag bezoek. Ik ben benieuwd wat je van ze vindt!

 photo atouchoffashionnogmeerfavorietemodeblogs.jpgKlik op de afbeelding om de nieuwe A Touch Of Fashion te lezen.


Bron foto.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties