logo
5 April 2013

Aan de enkelband

Gepost in fashion

Toen enkelbandjes nog “in” waren was ik nog een klein Suzje, want ik ken ze eigenlijk alleen als dunne, zilveren dingetjes met een lieveheersbeestje eraan. Na mijn jeugd heb ik ze haast nooit meer gezien (met de cuff, maar dat vind ik toch iets anders, als uitzondering).

Waarom eigenlijk niet? Toen ik de grove enkelbanden (“djes” is in deze niet de goede benaming) hieronder tegenkwam, realiseerde ik me dat het zonde is dat ik het al die jaren zonder een enkelaccessoire heb gedaan.

 photo asoschainanklets.jpg
 photo asoschainankletsaandeenkelband.jpg
ASOS – €15,76Ik vind deze “chain anklets” dan ook helemaal te gek en zou het geen probleem vinden als ze een trend werden. Ik heb nu namelijk nog niet zo de inspiratie hoe ze te dragen (komt niet vaak voor, maar het is zo). Het enige wat ik zo snel kan bedenken is ze samen met zwarte pumps als op de foto en een opgerolde, baggy jeans dragen. Over een zwarte panty zullen ze ook mooi zijn, maar ik denk dat ik de combinatie liever wat nonchalanter houd. Ik ben benieuwd hoe anderen het aan zouden pakken!

Wat zijn jouw ideeën? En wat vind je van de anklets?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties