logo
5 April 2013

Als het Internet mijn kledingkast was, dan droeg ik vandaag…

Gepost in fashion
Als ik het hele world wide web ter beschikking had, zou ik de items uit deze post wel bij elkaar willen dragen. Een outfit die niet per se goedkoop (the sky mag tenslotte the limit zijn), maar wel te betalen is (want onnodig duur doen is nergens voor nodig, toch?).

Ook al zou de zon volgens de voorspellingen niet héél aanwezig zijn vandaag: we houden de moed erin! Daarom vandaag een ‘Als het Internet mijn kledingkast was…’ met zonnebril. De eerste keer ooit!

 photo a371colorcardigan.jpg
ModeMusthaves – €59,95


 photo esprittanktopgroen.jpg
Esprit – €12,95


 photo supertrashvintagejeans.jpg
Supertrash – €59,90


 photo nellymikeysandalbrownbruinsandaal.jpg
Nelly – €52,95


 photo dorothyperkinsmirroredaviatorsunnies.jpg
Dorothy Perkins – €13,-Het geheel is een kleurrijke en relaxte outfit geworden die niet te matchy-matchy is. Omdat het eigenlijk te koud is, maar ik ze zo graag aan wil, zou ik sandaaltjes dragen. In combinatie met een dik vast om me in te wikkelen: dat dan weer wel. Het koele roze uit de bril is een béétje tricky in combinatie met de warme kleuren uit het vest, maar ik denk dat de combinatie kan omdat het groen van de bril hetzelfde is als de tanktop (ja, er is wel degelijk over nagedacht!). Op die manier wordt de zonnebril deel van het geheel en lijkt deze niet ‘even snel meegegrist’.

Zou jij dit vandaag dragen? Draag je al blote voeten in je schoenen en/of een zonnebril?
 

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties