logo
25 April 2013

Battle of the outfits – Destroyed denim rok

Gepost in mijn outfits
In Battle of the outfits laat ik drie outfits zien waarin ik hetzelfde kledingstuk, accessoire of paar schoenen heb gedragen. Aan jou is vervolgens de vraag: welke outfit heeft de battle gewonnen… 1, 2 of 3?

Ik weet dat velen van jullie er geen fan van zijn: mijn destroyed denim rok. Menig reactie op een outfit met het gerafelde ding ging over ‘ik houd niet van spijkerrokken’. Dat geeft natuurlijk niet: ieder zijn mening en ik ben er zelf ook niet altijd weg van geweest. Mijn spijkerrokkenliefde gaat met vlagen: dan vind ik ze weer truttig, dan juist weer stoer. Sinds de bekende destroyed denim rok van Acne op de markt is, zeker het laatste.

Naast dat ik hem leuk vind is mijn destroyed denim rok ook nog eens ideáál om mee te combineren. Niet zo saai als een spijkerbroek, maar wel zo veelzijdig: perfect!

Een favoriet kiezen uit mijn drie outfits met destroyed denim rok? Moeilijk! Ze zijn alledrie erg ‘Suz’ vind ik: een tikje gewaagd, kleurrijk en with a lot going on. Ik voel me dan ook bij alledrie goed, als ik op ze terugkijk. Mijn “afvalsysteem” inzetten, dan maar. Als eerste zou ik laten afvallen… de eerste outfit. Die vind ik nét iets te truttig voor de stoere rok, vooral door de laarzen – als ik er nog eens over nadenk. Als ik uit de tweede en derde moet kiezen weet ik het opeens zeker: de derde! De warme kleuren spreken me gewoon erg aan.

Wat zou jouw “afvalsysteem” zijn? Wat is jouw favoriet van deze drie?

 photo BattleoftheoutfitsDestroyeddenimrok1.jpg
Bekijk hier de originele outfitpost van deze outfit.


 photo BattleoftheoutfitsDestroyeddenimrok2.jpg
Bekijk hier de originele outfitpost van deze outfit.


 photo BattleoftheoutfitsDestroyeddenimrok3.jpg
Bekijk hier de originele outfitpost van deze outfit.


Nelly rok  (hij kost nog maar een prikkie!)Foto’s door diverse mensen voor fashionisaparty.com.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties