logo
2 April 2013

Battle of the outfits – Gestreepte printbroek

Gepost in mijn outfits
In Battle of the outfits laat ik drie outfits zien waarin ik hetzelfde kledingstuk, accessoire of paar schoenen heb gedragen. Aan jou is vervolgens de vraag: welke outfit heeft de battle gewonnen… 1, 2 of 3?

De broek die ik vorig weekend in een outfitpost liet zien is een broek waar ik standaard veel vragen over krijg: het is een hele bekende broek van H&M die veel van jullie ook hebben, maar die jullie moeilijk te combineren vinden. De grote vraag is dus vaak: “Heb je nog tips om de broek te combineren?”

En dat terwijl ik eigenlijk aan de lopende band nieuwe combinaties met de broek bedenk en hem dan ook relatief vaak draag. Juist doordat er zoveel verschillende kleuren in de broek zitten, heb ik genoeg items om hem mee te combineren: of het nou geel, turquoise, roze, zwart of wit is, het past erbij. Als het maar effen is dan hè? Een andere print in combinatie met deze raad ik je af: de print is al erg aanwezig en kleurrijk en door hem te combineren met een drukke print (een subtiel, zwart printje kan wél hoor) zal het geheel er niet beter op worden. Niet dat ik de vrees had dat jullie dat wel zouden doen hoor: volgens mij vinden jullie deze broek alleen al opvallend genoeg.

Je raadt het al: om jullie wat combineerinspiratie te geven zit de broek in deze Battle of the outfits. Of je de broek nu zelf hebt of niet: als je iets anders hebt met een een print wat je moeilijk te combineren vindt, kan deze post je wellicht ook inspiratie geven.

Meestal heb ik wel een duidelijke voorkeur voor een outfit in deze rubriek, maar ik moet eerlijk zeggen dat ik het dit keer héél moeilijk kiezen vind. Als eerste zou ik de derde outfit af laten vallen, als tweede de tweede outfit en oh: nu heb ik zowaar gekozen voor de eerste.

Voor welke outfit kies jij?

 photo BattleoftheoutfitsGestreepteprintbroek1.jpg
Bekijk hier de originele outfitpost van deze outfit.


 photo BattleoftheoutfitsGestreepteprintbroek2.jpg
Bekijk hier de originele outfitpost van deze outfit.


 photo BattleoftheoutfitsGestreepteprintbroek3.jpg
Bekijk hier de originele outfitpost van deze outfit.


H&M broekFoto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties