logo
28 April 2013

Clockhouse by C&A – Mijn favorieten

Gepost in fashion
Ieder weekend zet ik mijn zes favorieten van een webshop, merk of collectie voor jullie bij elkaar.

C&A: ik heb er een paar jaar geleden zo’n tweeënhalf jaar gewerkt en er in die tijd ook bijna mijn hele garderobe bij elkaar verzameld, maar ik kom er nu bijna nooit meer. Ook niet in de online shop, eerlijk gezegd. Zonde eigenlijk (ja, ik moet weer eens gaan!), maar áls ik er kom dan valt het assortiment me altijd wat tegen.

Ik bedoel: een online shop is zo’n mooie plek om in kwijt te kunnen wat in een klein filiaal niet past, maar het assortiment in de C&A online shop is (net zoals in filiaal Arnhem Centrum, haha!) juist heel bescheiden. Wat dat betreft kun je beter een dagje spenderen in de C&A aan de Damrak, maar ja: niet iedereen -inclusief ikzelf- woont daar in de buurt en dan is zo’n online shop toch best handig.

En ook helemaal niet verkeerd: het assortiment mag dan niet zo groot zijn als je wellicht verwacht van C&A, in de Clockhouse collectie (de jongerencollectie, waar ik bijna altijd als eerste naar kijk) is bijna altijd wel iets leuks te vinden voor niet veel geld. Deze week zette ik daarom mijn zes favoriete Clockhouse artikelen uit de C&A webshop voor je op een rij.

 photo ClockhousebyCampAMijnfavorieten.jpg
V.l.n.r.: Lila shorts, €14,90 / Zwarte jurk, €12,90 / Lichtroze top, €12,90 / Zilveren nepleren jack, €49,90 / Gouden veterschoen, €39,90 / Jeansjack, €29,90Ik vind de ‘little black dress’ met ‘racerback’ voorkant een heel erg mooie basic, en wauw: hij heeft ook nog eens een erg fijn prijsje! Ook het topje vind ik erg leuk: heel draagbaar, makkelijk te combineren, maar toch apart.

Fijn is dat je nog t/m 1 mei geen verzend- en retourkosten betaalt in de C&A webshop. Dit ter ere van Koninginnedag. Betalen kan in de online shop met Creditcard, Paypal en iDeal. Bij C&A hanteren ze online nog altijd een minimum bestelbedrag : je moet voor minimaal €25,- bestellen.

Wat vind je deze keer van mijn zes favorieten?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties