logo
12 April 2013

Cry me a River Island

Gepost in fashion

Wel van geluk dan hè, huilen? River Island is namelijk sinds gisteren (dat was dus “de grote verrassing“) ook op Nelly.com te koop. Je kon River Island vanuit Nederland al via ASOS en hun eigen webshop kopen, maar één extra online adres erbij kan geen kwaad, toch?

Even zonder gekheid: op de één of andere beklijft River Island bij mij nooit zo. Misschien omdat ze niet veel filialen hebben in Nederland of misschien omdat ze niet één ding hebben waar ze zich erg mee onderscheiden? Ik weet het niet. Wat ik wel weet is dat ik wél goede associaties bij het merk heb. Die zijn begonnen toen ik zo’n vijf jaar geleden op modekamp ging -helaas bestaat dat inmiddels al niet meer in Nederland: doodzonde- in de zomervakantie en één van mijn kampgenootjes in die periode luipaardsandalen kocht bij River Island die ik helemaal de wauws vond. Ik zal die dingen gewoon nooit meer vergeten: zoveel indruk maakten ze.

Ondanks die goede eerste indruk is, als ik wél in de Kalverstraat ben, River Island toch nooit een vaste stek voor me geworden. Simpelweg omdat alles vrij prijzig is en ik er daarom eigenlijk alleen tijdens de sale naar binnen wil lopen. Gelukkig valt het met de sieraden wel mee (er komen bij Nelly geen verzendkosten bovenop) en heb ik er daarom daar een aantal van op een rij gezet.

 photo riverislandeclecticbrightnecklace.jpg
Eclectic bright necklace – €32,95


 photo riverislandpeacesignhoops.jpg
Peace sign hoops – €4,95


 photo riverislandbloggerfriendshippackbracelets.jpg
Friendship bracelets pack – €22,95


 photo riverislandhalfegyptiansymbolearrings.jpg
Half Egyptian symbol – €13,95


 photo riverislandbloggerringpack.jpg
Ring pack – €19,95Kom jij (online) wel eens bij River Island? Wat vind je van deze sieraden?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties