logo
11 April 2013

De ‘hi lo hem’

Gepost in fashion

De titel klinkt als Chinees, maar dat is het niet: het is gewoon Engels. Met ‘hi lo hem’ wordt dan ook eigenlijk de ‘high low hemline’ bedoeld, maar dat was blijkbaar te lang.

De naam ‘high low hemline’ zegt je misschien niet één, twee, drie wat, maar als je het op Google intypt heb je vast al eens gezien wat het betekent: een rokje dat aan de voorkant (een stuk) korter is dan aan de achterkant.

Een zwierig, wijdvallend rokje dat aan de voorkant korter is dan aan de achterkant: dat hebben we nu al een aantal zomers gezien en ik ben er dan ook eerlijk gezegd een beetje op uitgekeken. Wat ik wél erg leuk en enigszins vernieuwend vind (en nu meer in opkomst is) is een kokkerrok die aan de voorkant korter is dan aan de achterkant. Op onderstaande foto zie je een voorbeeld.

 photo dehilohemfashionstoned.jpgDe rok in de kwestie hierboven is onderdeel van een jurkje van de ASOS PETITE lijn en vind je hier voor €32,17. Voor de dames die liever een rok hebben dan ‘iets wat al vast zit’ (ik!) spoorde ik een paar ‘hi lo hem’ kokkerrókken op:

Deze groene bij Insane Jungle,

deze witte bij Hello Parry,

en deze oranje/witte bij Oasap (inderdaad: ze komen allemaal van ver!).

Wat vind jij van dit model rok?


Bron foto.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties