logo
24 April 2013

De meest draagbare Lookbook looks van dit moment

Gepost in fashion

Eén grote bron van inspiratie en vooral amusement is voor mij Lookbook: het platform waar iedereen zijn outfit kan posten. Niet zoals op een blog (mijn blog in ieder geval) met tekst, uitleg en verklaringen erbij, maar gewoon: foto’s, that’s it.

Nou ja, “that’s it”: aan de meeste foto’s is duidelijk te zien dat er wel wat meer energie in is gestoken dan “that’s it”. Sommige foto’s zijn ware shoots en zouden niet misstaan in een tijdschrift. Andere zijn wat meer gangbare, realistische plaatjes met outfis waarvan je denkt: dat had allemaal ook best in mijn kast kunnen liggen.

Omdat ik weet dat jullie wat identificatie wel prettig vinden heb ik eens een stel van zulke ‘dat had allemaal ook best in mijn kast kunnen liggen’ Lookbook outfits op een rijtje gezet. Zodat, als je morgen je kast open trekt, je denkt: ‘dat had allemaal ook best op Lookbook kunnen staan’.

P.S. Sommigen zijn nog steeds ware shoots en zouden niet misstaan in een tijdschrift.


Voor wie Lookbook nog nooit gezien heeft en/of niet weet hoe het werkt: de cijfertjes onder de foto’s stellen het aantal hypes voor. Hoe vaker een outfit gehyped is, hoe geliefder deze is, zou je kunnen zeggen. Als je een Lookbook account hebt kun je op de cijfertjes klikken om die outfit ook jouw hype te geven.

Zitten er outfits bij waar je heel enthousiast van wordt? En gebruik je zelf Lookbook?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties