logo
7 April 2013

De mooiste outfits met… – Denim op denim

Gepost in fashion

Afgelopen week waagde ik me er zelf aan, maar ik ben er maar één: wil jij je ook aan denim op denim wagen, dan zit je vast op meer inspiratie te wachten. Vandaar dat ik deze keer zeven outfits heb verzameld met zowel boven als onder denimstof.

Toen ik naar mijn zelf verzamelde serie foto’s keek, viel me eigenlijk gelijk één ding op: bij de meeste outfits is het niet gewoon spijkerblouse + spijkerbroek = spijkerbroekpak. Nee: bij de meeste outfits is de structuur of kleur van het denim aan de bovenkant heel anders dan aan de onderkant. Daarnaast zie ik heel veel dames nog iets over hun “spijkerbovenkant” heen dragen: een jas of jasje. Dit maakt het geheel niet te veel “ik ben in de spijker gedoopt”, maar breekt het beeld een beetje.


 photo 1inadequateclicheacute.jpg
 photo 2lehappy.jpg
 photo 3fashionsaladeseamsforadesire.jpg
 photo 4adenorah.png
 photo 5carolinesmode.jpg
 photo 6collagevintage.jpg
 photo 7theurbanspotter.jpgIk heb best even zitten twijfelen welke outfit ik van deze zeven het meest geslaagd vind, maar uiteindelijk heb ik besloten voor de eerste outfit. Ik vind het mooi dat het denim daar één geheel is en dat ze voor een jas en schoenen in een contrastkleur heeft gekozen: zo wordt het geheel niet te saai. Ook de vijfde outfit vind ik mooi, maar eerlijk gezegd ziet de vrouw eruit alsof een pispot haar nog staat, dus dat zou ik bijna vals spelen willen noemen.

Bij welke outfit vind jij denim op denim het beste gecombineerd?


Bronnen foto’s:

Inadequate cliché / LEHAPPY / Seams for a desire / adenorah / Carolines Mode / Collage Vintage / The Urbanspotter

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties