logo
20 April 2013

De Suz shop is er!

Gepost in fashion, persoonlijk

Op veler verzoek van jullie en na wat getwijfel van mezelf heb ik dan nu eindelijk toch een ‘shop my closet’ pagina gemaakt: de Suz shop! Via deze pagina hoop ik jullie, mijn lezeressen, blij te maken met wat ik niet (meer) draag.

Mijn twijfel kwam voort uit het feit dat het toch een beetje raar voelt om te verkopen aan mijn lezeressen. Bovendien vind ik het ook spannend: wat nou als ik één vlekje over het hoofd zie? Gaan jullie dan niet gelijk boos worden op me? Tegenover jullie ben ik banger om fouten te maken dan tegenover wildvreemden (al zijn de meeste van jullie me ook wildvreemd, maar je begrijpt wat ik bedoel…).

De bedoeling is dat de pagina de komende tijd elke zaterdag opnieuw is aangevuld: er zal elke zaterdag een post verschijnen met een update met de nieuwe dingen. Voor nu is dit wat je er kunt vinden.

 photo suzshop20april1.jpg
 photo suzshop20april6.jpgAlle verkoopinformatie staat als het goed is op de pagina. Zo niet, dan kun je mailen (de link naar het e-mailadres staat ook de pagina).

Hopelijk vinden jullie dit leuk nieuws!


Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties