logo
26 April 2013

De traguspiercing van RiRi

Gepost in overig

Misschien dat ik nu de domste opmerking van de eeuw ga maken, maar ik wist dus niet dat Rihanna een traguspiercing had. Ik wist ook niet dat ze hem níet had, maar dus ook niet dat ze hem wél had. En wauw: wat staat deze haar mooi! Nou moet ik zeggen dat ik traguspiercings eígenlijk bijna altijd wel mooi vind staan, maar ik weet niet wat het is: als Rihanna iets draagt krijgt het gelijk iets extra’s.

 photo detraguspiercingvanriri.pngNu nog die ringen af en de diamant uit haar oor, want die leiden wat mij betreft alleen maar af. Al moet ik -oké, oké, I’ll admit- zeggen dat het totaalplaatje wel echt Rihanna is: een combinatie van glamour en edgyness.

Sorry voor nogmaals de vraag om jullie piercing mening, maar wat vind jij van Ri’s accessoire?


Bron foto.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties