logo
1 April 2013

Dr. Martens, maar dan anders

Gepost in fashion

Misschien een beetje simpel van mij, maar als ik aan Dr. Martens denk, dan denk ik aan… Dr. Martens. Je weet wel: de schoenen die er in alle kleuren van de regenboog zijn. Laag en hoog. Met en zonder lak. Een grove zool. Zwarte veters. Ja, vooral die veters.

De foto’s hieronder bewijzen dat Dr. Martens er ook heel anders uit kunnen zien. Best anders leuk, eigenlijk!

 photo DrMartensmaardanandersmillerpewterkoramflashshoes1.png
 photo DrMartensmaardanandersmillerpewterkoramflashshoes2.pngAls je interesse in deze Miller, Pewter Koram Flash schoenen (ja, zo heten ze echt!) hebt, heb ik een fijne tip: met code ADENORAHMILLER50 kun je ze kopen met -50% korting. Deze code is alleen geldig bij oliveclothing (waar ze dus ook te koop zijn) en nog geldig t/m vanavond (!). Verzendkosten naar Nederland zijn er overigens heel betaalbaar: £4,75.

Wist jij dat Dr. Martens ook dit soort schoenen maakt? Wat vind je van ze?


Bron foto’s.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties