logo
25 April 2013

Er is er één jarig, hoera, hoera

Gepost in fashion, persoonlijk

En nee, nee, dat ben ik niet! Mijn zusje is het binnenkort (het duurt nog een paar weken, maar ik kan er maar vast op tijd bij zijn, toch?) en aangezien zij toch nooit op mijn site komt (stom hè?) dacht ik: laat ik jullie om kadohulp vragen. Ze wordt 14 jaar en net zoals 13 jaar vind ik dat een lastige ‘tussenin’ leeftijd.

Ik denk namelijk aardig te weten wat mijn zusje leuk vindt, maar haar smaak gaat aan de andere kant weer zo snel, dat ik het soms tóch even niet meer weet. Ik zette een paar dingen op een rij die ik in aanmerking vind komen en hoor graag jullie feedback erop!

 photo daisystreetstuddedcolouredspikeycap.jpg
Daisy Street – €17,33


 photo boohooboyfriendjeans.jpg
Boohoo – €22,-


 photo choiesmetalringelastichat.jpg
Choies – €12,56


 photo boohoodenimaztecblouse.jpg
Boohoo – €22,-


 photo daiystreetblakstuddedtotebag.jpg
Daisy Street – €34,67


 photo romwecowprintleggings.jpg
Romwe – $24,99Zoals je ziet is het allemaal kleding o.i.d., want ik denk dat mijn zusje het uiteindelijk toch het leukste vindt om dat van mij te krijgen. Het is niet zo origineel als vorig jaar, maar andere dingen krijgt ze genoeg van andere mensen en dit is toch een beetje mijn specialiteit, dus daar kan ze dan ook maar beter gebruik van maken, denk ik.

De kans is groot dat je mijn zusje niet persoonlijk kent, maar misschien heb je desondanks een mening. Je kunt in ieder geval even haar laatste outfitpost bekijken om een beeld van haar te krijgen.

Ohja, en vriendinnetjes van Saskia – die hier wél komen-: helpen jullie ook mee?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties