logo
26 April 2013

Fashiolista favourites – April

Gepost in fashion

Een nieuw einde van de maand, een nieuwe ‘Fashiolista favourites’! Het is soms heerlijk om dat hart daar boven in mijn taakbalk in te kunnen drukken als ik iets leuks tegenkom, maar niet 1, 2, 3 weet wat ik ermee kan voor mijn blog. Op de één of andere manier heb ik dan het gevoel dat er tóch nog niets met het item gedaan wordt, deze in ieder geval gezíen wordt.

Geen idee over welk hart ik het heb? Lees dan hier nog eens wat Fashiolista inhoudt. Weet je dat allang? Dan is het tijd om plaatjes te gaan kijken!

Nogmaals: klik op een plaatje om dat item beter te bekijken, te zien waar het te koop is en hoeveel het kost. Als je een foutmelding krijgt is het item inmiddels mogelijk uitverkocht.

 photo beigelaarsjes.jpg photo asosgestreepteshorts.jpg
 photo cregravemeoversizedtrui.jpg photo aztecespadrilles.jpg photo cheapmondayketting.jpg photo beigestuddedespadrilles.jpg photo jeffreycampbellroseacutestudssneakers.jpg photo nellygeelbloemenjurkje.jpg
 photo mangoblauwemetallicsandaaltjes.jpg photo luipaardveterschoen.jpg photo nixonroseacutehorloge.jpg photo newbalanceoranje.jpg photo prinsessenlegging.jpg photo patchworkspijkerjack.jpg photo perzikkleurigeallstars.jpg photo sansonlinedonkergrijzejoggingbroek.jpg photo sheinsidewitpak.jpg photo zwartedoorzichtigewedgesforever21.jpg photo zwartoranjeenkellaarsjes.jpg photo studdedflatforms.jpgMijn persoonlijke tip zijn de aztec espadrilles: deze kosten maar €12,90 en ik krijg er een geweldig zomers gevoel van! Ook van het witte pakje ben ik weg, al bang ik bang dat de meesten van jullie dat meer een pyjama vinden. De All Stars in perzikkleur dan? Ik wíst wel dat je dat een leuk kleurtje vond! En niet te vergeten de prinsessenlegging: die is cool hè?

Ik zal je verder geen worden meer in de mond leggen: welke items vind je deze maand het leukste?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties