logo
21 April 2013

Fashion crush – Leatherlook midi shorts

Gepost in fashion
In Fashion crush zie je een trend, persoon, merk, print, kledingstuk of kleur uit de mode- en/of beautywereld waar ik op dit moment helemaal weg van ben.

Afgelopen winter was de ‘baggy leren broek’ ineens een hit. Even wennen, want ik kende de leren broek eigenlijk alleen strak. Een paar maanden na dato ben ik uitgewend en zie ik de baggy leren broek wel zitten. Eén probleempje… het weer is er niet echt meer naar de komende tijd (dat hoop ik tenminste). Ik bedoel: als je ergens niet aan moet denken in de zomer, dan is het een lange, zwarte, leren broek, toch?

Een logische vervolgtrend is dan ook een halflange baggy leren broek, oftewel: midi shorts. Leatherlook kan natuurlijk ook in plaats van leer, want een leren broek: daar betaal je je – kort of lang- al gauw scheel aan. Onderstaande leatherlook midi shorts zijn de eerste die ik heb gespot; ze zijn te koop bij Front Row Shop. Ik ben benieuwd of andere winkels zullen volgen, maar mocht dat niet zo zijn: deze is met €32,- gelukkig goed betaalbaar. Alleen een ding om in de gaten te houden is de maat, want de broek is nog maar beschikbaar vanaf maat M.

Ik moet eerlijk zeggen dat ik deze stoere, aparte, maar toch heel draagbare broek, vooral ook zie zitten omdat een model als deze veel beter met mijn lichaam matcht dan shorts. Een kort broekie is voor mij zeer ongemakkelijk, zoals ik hier al schreef. Ik denk dus maar – ik vind het best een beetje erg om dit te schrijven, want ik wil helemaal niet beperkt zijn in mijn kledingkeuze- dat ik voor de rest van mijn leven vriendjes met de bermuda moet worden.

 photo fashioncrushleatherlookmidishorts.jpg
 photo fashioncrushleatherlookmidishorts2.jpgWat vind jij van deze broek? Zou je ‘m dragen?


Bron foto’s.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties