logo
12 April 2013

Fashion crush – Slingback omaschoen

Gepost in fashion
In Fashion crush zie je een trend, persoon, merk, print, kledingstuk of kleur uit de mode- en/of beautywereld waar ik op dit moment helemaal weg van ben.

Qua model lijkt deze Fashion crush erg op deze: een pump met middelhoge tot lage hak en aan de achterkant slechts een bandje om je enkel. Precies zoals je oma ze waarschijnlijk droeg of misschien nog steeds draagt?

Ik vind deze schoenen -vooral in een zomerse kleur- zo heerlijk zomers ogen. Bedenk je onderstaande witte schoenen nou eens in met bruine enkels? Staat volgens mij geweldig! Je kunt ze zowel vintage-achtig afstylen door er een romantisch jurkje bij te kiezen, als dat je je outfit verder juist stoer stylt door er bijvoorbeeld een leren rokje en een gescheurd wit t-shirt bij te dragen. Beiden staat mooi, al lijkt dat tweede me wat verrassender en dus “spannender”.

Ik denk dat de meeste van jullie dit model te oma-achtig vinden, maar ik denk ook dat dat nog wel gaat veranderen over een tijdje. We zijn de afgelopen jaren gewoon erg hoge hakken gewend in het modebeeld en ik merk dat dat aan het terugdraaien is: nadat de hakken amper nog hoger konden, worden ze weer lager.

Verder vind ik leuk aan onderstaande modellen dat je tóch ziet dat ze niet écht van je oma zijn geweest, maar in een modern jasje zijn gestoken. Al zou ik je niet kunnen zeggen waar je dit aan kunt zien.

 photo fashioncrushslingbackomaschoenwitzara.jpg
 photo zarawitteopenpointyslingbackschoenen.jpg
 photo fashioncrushslingbackomaschoencarven1.jpg
 photo fashioncrushslingbackomaschoencarven2.jpgDe bovenste, witte schoenen zijn van ZARA. Het tweede paar is van Carven en dat betekent helaas ‘duur’.

Wat vind jij van dit model schoen? Iets wat je zelf zou dragen? Iets waar je aan zou kunnen wennen?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties