logo
11 April 2013

Gewoon een number tee is niet football genoeg meer

Gepost in fashion

Of niet baseball of basketball genoeg: whatever you like. Wat ik wil zeggen is dat deze lente/zomer de number tee (die vorige zomer heel populair was) ook nog eens oversized lijkt te zijn. Denk je het meest onvrouwelijke kledingstuk in wat er bestaat en je hebt de oversized number tee voor ogen. Die van Topshop zijn erg populair, merk ik.

Toch, ondanks de onvrouwelijkheid, snap ik best dat zo’n oversized shirt ook heel sexy kan zijn. Met een kort broekje en hakken eronder bijvoorbeeld, zoals Victoria op de bovenste foto doet. Of met skinny jeans, flatjes en je haar in een sierlijke krul. Zolang je de oversized number tee maar combineert met heel vrouwelijke stuks, werkt het wat mij betreft wel.

 photo victoriatornegren.jpg
 photo topshopnumberteeillustrationoraclefox.jpg
 photo thefashiondistrict.png
 photo oraclefox.jpgZou jij zo’n oversized footballshirt dragen?


Bronnen foto’s: 

Victoria Törnegren / Oracle Fox / The Fashion District

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties