logo
8 April 2013

Het gevouwen rokje

Gepost in fashion

Als er één item is dat ik op dit moment online o-ver-al tegenkom, dan is het het “gevouwen” rokje. Die van Zara spant de kroon (al is dat eigenlijk een broekje vermomd als rokje) en is op werkelijk elke modesite te vinden geloof ik, maar ook die van Choies (hieronder op de foto) heb ik nu al meerdere malen voorbij zien komen.

 photo foldedskirtleflassh.jpg
 photo foldedskirtconnectedtofashion.jpgMocht je geïnteresseerd zijn in één van de twee (drie): hier vind je de witte variant van Zara, hier vind je de zwarte variant van Zara en hier vind je die van Choies.

Ik vind elk model gevouwen rokje dat op één van deze lijkt te gek: het staat zo vrouwelijk, yet nonchalant, yet sophisticated. Wat vind jij van zo’n rokje?


Bronnen foto’s: 

LE FLASSH / Connected to fashion

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties