logo
20 April 2013

Het Primark jack met vogelprint is nu verkrijgbaar!

Gepost in fashion, mijn outfits

Weet je nog dat ik schreef over dit jasje? Ik kon jullie toen in de reacties vertellen dat de leukerd vanaf maart verkrijgbaar zou zijn.

Hij is helaas wat vertraagd, maar ligt gelukkig sinds een paar weken alsnog in de winkels en is dus nu verkrijgbaar! Graag gedaan hoor: de reminder ;).

 photo Primarkjackmetvogelprint.jpgIk ben heel blij met die van mij. Hij is afkomstig uit het filiaal in Almere, daar hebben ze ze dus in ieder geval (maar voor hoe lang?), maar het jasje moet bij de andere filialen evengoed te vinden zijn.

Ik vind het jack echt lente uitschrééuwen door de vogelprint en had dus ook gelijk heel veel zin ‘m te combineren. Bij deze al een kleine sneak peek van hoe ik hem droeg (met een blauwe sjaal dus, maar met wat nog meer?): morgen zie je het totaalplaatje.

Ga jij naar het jasje op zoek?


Foto door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties