logo
20 April 2013

Johnny loves Rosie tassen via ASOS – Mijn favorieten

Gepost in fashion
Ieder weekend zet ik mijn zes favorieten van een webshop, merk of collectie voor jullie bij elkaar.

Vorige week schreef ik over een tof merk met sandaaltjes dat verkocht wordt bij ASOS in deze rubriek, vandaag heb ik een ander merk dat verkrijgbaar bij ASOS en het delen waard is. Een accessoiremerk, waar ik mijn zes favoriete tassen tussenuit heb gepikt. Tassen nog wel! Juist omdat ik niet zo vaak over tassen schrijf, vond ik dat daar wel eens verandering in mocht komen: er zijn immers heel veel dames die dól zijn op tassen.

Ik ben dan geen tassenmeisje, ik kan wel zeggen dat ik op déze tassen ook dol ben. Tussen het scrollen door de ASOS Midseason sale bleek elke leuke tas van het merk ‘Johnny loves Rosie’ te zijn. Een merk waar ik nog nooit van had gehoord, maar dat inderdaad zo romantisch blijkt te zijn tot stand gekomen als dat de naam doet vermoeden: “Johnny loves Rosie was created when Johnny fell for Rosie and showered her in gifts and trinkets in an attempt to grab her attention”. Wil je nog meer lezen over het merk? Dat kan hier.

 photo johnnylovesrosieviaasosmijnfavorieten.jpg
V.l.n.r.: Witte tote bag, €72,22 / Bruine duffle tote bag, €76,15 / Multi gekleurd panel tote bag, €68,28 / Groene bowling bag, €76,15 / Roze cut out tote bag, €65,65 / Blauwe zip tote bag, €76,66Ik vind vooral de felblauwe tas super leuk! Geweldige kleur en een vrouwelijk maar stoer model. Ook de ‘colourblocking’ tas vind ik heel gaaf en lijkt me leuk staan bij een sportieve outfit, maar is wel moeilijker te combineren. En wat dacht je van de opengewerkte roze tas? Helemaal het einde, toch? Romantisch, barok, zomers…

Al deze tassen zijn afgeprijsd, maar helaas nog steeds niet goedkoop. Vooral omdat ze allemaal van nepleer zijn gemaakt. Fijn voor dames die geen leer willen dragen, maar voor dit bedrag verwacht je toch eigenlijk wel the real deal. Al wil nepleer niet meteen zeggen dat de hele kwaliteit crappy is natuurlijk.

Zoals gezegd heeft Johnny loves Rosie niet alleen tassen, maar ook sieraden, haaraccessoires en andere accessoires: je vindt alle Johnny loves Rosie artikelen op ASOS hier. Er komen nergens verzendkosten bovenop: verzending is bij ASOS wereldwijd gratis. Betalen kan er met mogelijkheden als Paypal, Creditcard en iDeal.

Wat vind je van deze tassen?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties