logo
5 April 2013

Licht en poederig

Gepost in fashion

Ik ben helemaal niet zo’n onwíjze fan van pastel (maar ik heb er ook zeker niets tegen), en dus werd ik postief verrast toen ik een heel blij gevoel kreeg van een campagne die pastel schrééuwt.

De campagne Ton sur tonvan Nelly.com, is de campagne in kwestie en zit vol met lichte en poederige kleurtjes, zoals Nelly ze zelf noemt. Het roze haar en retro kapsel maken de plaatjes helemaal af, ik vind de outfits stuk voor stuk het einde én ik ben een beetje verliefd op de hond.

Het is zeker niet de meest bijzondere of originele campagne die ik ooit heb gezien, maar dat vind ik ook niet altijd het belangrijkste. Dat ik er blij van word en er zin in mode van krijg (niet dat die ooit weg was, maar oké) is een minstens zo goed teken, toch?

 photo nellytonsurton.jpg
 photo nellytonsurton2.jpg
 photo nellytonsurton3.jpg
 photo nellytonsurton4.jpg
 photo nellytonsurton5.jpg
 photo nellytonsurton6.jpg
 photo nellytonsurton7.jpg
 photo nellytonsurton8.jpg
 photo nellytonsurton9.jpg
 photo nellytonsurton10.jpgBen je geïnteresseerd in één van de kledingstukken? Je vindt ze hier (liefhebbers van pastel: eat your heart out!).

Word jij ook blij van deze campagne?


Bron afbeeldingen.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties