logo
8 April 2013

Mellow yellow

Gepost in beauty

Terwijl ik hard aan het nadenken was over welke creatie ik nú weer op mijn nagels wilde, realiseerde ik me ineens dat ik veel te ver dacht en voor de meest voor de hand liggende kleur moest kiezen: mijn lievelingskleur!

Toen was de keus dus snel gemaakt: pimpelpaars! Nee, grapje. Geel natuurlijk. Het geel bleek vloeibaar aangebracht op de nagel toch iets minder geel dan het als poeder in het potje was. Zo werd het resultaat meer mellow yellow – lees: oranje/bruin-, maar mij hoor je niet klagen: I like it.

 photo Mellowyellow2.jpgAls ik jullie bij deze dan tóch een preview van de nieuwe outfitpost laat zien, kan ik je net zo goed ook maar gelijk laten zien dat ik in die outfitpost mijn Opgerold post als inspiratie heb gebruikt. Mijn versie van de twee opgerolde knotjes is niet heel strak geworden, de scheiding zat schots en scheef en inderdaad: je kunt mijn haarelastiek zien zitten. Desalniettemin vind ik het resultaat er erg leuk uitzien.

 photo Mellowyellow1.jpgZoals je misschien merkt: ik ben in een positieve bui als ik dit schrijf! Ik hoop jij ook als je dit leest!


Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties