logo
3 April 2013

Mijn kamer – Haarproducten en -accessoires

Gepost in beauty

Als het op mijn haar aankomt geloof ik in ‘less is more’. Waarmee ik wil zeggen: ‘less haarproducten, mooier haar’. Ik ben een groot fan van haarlak, maar alleen als ik mijn haar echt wil stylen en dus op een bepaalde manier wil laten zitten: als je je haar gewoon mooi wilt laten vallen heb je volgens mij niets meer nodig dan een goede shampoo en conditioner (liefst van de kapper) en een goed kapsel.

Ik probeer mijn haar twee keer per week te wassen, maar doe dit het liefste nog wat minder vaak. Op de eerste plaats omdat ik het stom werk vind en op de tweede plaats omdat voor mij geldt: hoe minder vaak ik mijn haar was, hoe minder snel de kleur uit mijn haar gaat.

Om mijn haar toch de hele week mooi te houden/leuk te laten blijven zitten, probeer ik het als ik het net gewassen heb los te dragen en tegen het einde van de ongeveer vier dagen het in een knot, vlecht, of andere creatie te doen waarbij ik haarlak of andere stylingproducten gebruik. Van haarlak wordt mijn haar echt vies en dus wil ik het daarna graag wassen. Bovendien gaat mijn haar steeds minder mooi zitten van zichzelf, naarmate ik het langer niet gewassen heb, en is haar juist steeds makkelijker vast te zetten naarmate het langer niet gewassen is.

In deze post zie je niet alleen mijn haarproducten, maar ook een glimp van mijn haaraccessoires. Niet de petten en mutsen (die reken ik daar niet onder), maar wel haarbandjes, haarcuffs, haardonuts, etc. Oh. en mijn styling tools niet te vergeten! Een cheap ass Hema föhn en Carmen krultang die ik graag nog eens zou vervangen, de wafeltang waar ik heel blij mee ben en een CHI stijltang: mijn holy hairpleasure.

 photo Mijnkamer-Haarproductenen-accessoires1.jpg
 photo Mijnkamer-Haarproductenen-accessoires3.jpg
 photo Mijnkamer-Haarproductenen-accessoires4.jpg
 photo Mijnkamer-Haarproductenen-accessoires5.jpg
 photo Mijnkamer-Haarproductenen-accessoires2.jpg
 photo Mijnkamer-Haarproductenen-accessoires6.jpg
 photo Mijnkamer-Haarproductenen-accessoires7.jpgMijn haarlak, mousse e.d. kies ik eigenlijk altijd vrij willekeurig. Mijn serum heb ik wel het liefste van CHI, al is het maar omdat die zo ont-zet-tend lekker ruikt. Shampoo’s, conditioners en haarmaskers vind je hier niet: die staan in de douche. Verder heb ik nog een voorraad mousses, haarlakken, droogshampoo’s, UV-licht beschermers e.d. op voorraad staan: ook die staan niet op de foto.

Waar bestaat jouw ‘haarcollectie’ uit? Heb je (veel) haaraccessoires, stylingproducten en/of stylingtools?


Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties