logo
11 April 2013

Mijn kamer – Kledingkast 1

Eíndelijk ga ik jullie, nadat het me zoveel gevraagd werd, mijn kledingkast(en) laten zien. Ik heb het beste (dat hoop ik tenminste, dat je dat vindt) voor het laatste bewaard en wil met mijn kledingkasten de posts over ‘Mijn kamer‘ afsluiten. Jullie hebben niet alles van mijn kamer gezien, maar het meeste en belangrijkste denk ik wel.

In mijn “nieuwe” kamer (tussen aanhalingstekens, want als ik niet uitkijk is ie alweer een half jaar oud) heb ik twee kledingkasten met schuifdeuren. Van Ikea, maar inmiddels niet meer verkrijgbaar want ze zouden in april uit het assortiment gaan en ik kan ze nu inderdaad niet meer vinden op de site. Ze zijn wit, hebben drie schuifdeuren en de middelste van de drie is een spiegel. Ik vind ze een beetje gammel en ik blijk schuifdeuren toch wat minder handig te vinden dan ik verwacht had (mouwen e.d. zitten constant tussen de deuren!). Ik wil verder zeker niet klagen: ik heb in deze twee kasten veel meer ruimte (zeker omdat mijn schoenen er niet in hoeven) dan toen bijna al mijn kleding in mijn schoenenkast zat.

 photo Mijnkamer-Kledingkast18.jpg
 photo Mijnkamer-Kledingkast11.jpg
 photo Mijnkamer-Kledingkast12.jpg
 photo Mijnkamer-Kledingkast13.jpg
 photo Mijnkamer-Kledingkast15.jpg
 photo Mijnkamer-Kledingkast1.jpg
 photo Mijnkamer-Kledingkast16.jpgIn deze kast vind je mijn jasjes, vesten, truien, effen t-shirts en longsleeves (ik zou me echt geen kledingraad weten zonder hen!), sportspullen, een deel van mijn rokjes en shorts en mijn mutsen en andere hoofddeksels. Misschien valt de hoeveelheid je mee, misschien niet: feit is dat ik regelmatig dingen weg doe en dat ik dan ook vaak van mensen hoor dat mijn hoeveelheid kleding ze meevalt. Zoals je ziet ligt het trouwens allemaal niet kaarsrecht: dat is niets voor mij.

Hopelijk zijn de foto’s niet te verwarrend, omdat de spiegel ook zo’n beetje de hele rest van mijn kamer weerspiegelt. Het geheel kon ik maar moeilijk op de foto krijgen omdat mijn kamer niet zo heel groot is en ik dus niet zoveel afstand kan nemen. Ik hoop dat jullie door mijn beschrijving en de foto’s voldoende een beeld hebben.

Wanneer mensen mijn kledingkast bekijken, hoor ik vaak dat het opvalt dat ik zoveel kleur heb en dat vind ik altijd erg leuk om te horen. Kleur vind ik vrolijk (voor het geval je het nog niet wist…)!

Binnenkort zie je wat er in mijn tweede kledingkast hangt en ligt!

Hoe ziet jouw kledingkast eruit?

P.S. Heb je de andere delen van mijn kamer al bekeken? Het ‘everyday’ laatjehet ‘not everday’- en nagelproductenlaatje, de schoenen, het lipstick- en lipglosslaatje, de boeken, de sieraden, de nagellak en mijn haarproducten en -accessoires?


Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties