logo
19 April 2013

Mijn kamer – Kledingkast 2

Gepost in fashion, persoonlijk

In mijn tweede kledingkast vind je -logisch, logisch- alles wat je in mijn eerste kledingkast niet zag. Dat zijn bijvoorbeeld blousjes, jurkjes, broeken, maillots en panty’s, ondergoed en sokken, sjaals, zonnebrillen en nog wat rokjes. Zoals je ziet is ook deze kast weer heerlijk kleurrijk: ik word er blij van als ik deze foto’s zie.

In deze kast heb ik zowel hanggedeeltes als schappen als manden: ik vind de afwisseling van die drie echt ideaal.

Voor mijn gevoel heb ik in mijn andere kast de meer basic items en in deze kast de wat meer opvallendere items. Dat gaat niet helemaal op, tussen mijn jasjes in mijn eerste kledingkast zitten bijvoorbeeld ook opvallende stukken, maar ik denk als je de foto’s van de twee kasten vergelijkt dat je wel begrijpt wat ik bedoel.

Ik heb helaas weer geen goede overzichtfoto kunnen maken i.v.m. het niet genoeg afstand kunnen nemen van mijn kast, maar ik heb wel de afzonderlijke delen voor jullie gefotografeerd.

 photo Mijnkamer-Kledingkast21.jpg
 photo Mijnkamer-Kledingkast22.jpg
 photo Mijnkamer-Kledingkast23.jpg
 photo Mijnkamer-Kledingkast24.jpg
 photo Mijnkamer-Kledingkast25.jpg
 photo Mijnkamer-Kledingkast26.jpgJe leest nu het laatste deel van de posts over mijn kamer. Nogmaals: heb je de andere delen allemaal al bekeken? Nog even op een rijtje: 

het ‘everyday’ laatje
het ‘not everday’- en nagelproductenlaatje
de schoenen
het lipstick- en lipglosslaatje
de boeken
de sieraden
de nagellak,
 
haarproducten en -accessoires en 
kledingkast 1.

Is dit wat je verwacht had van kledingkast no. 2?


Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties