logo
4 April 2013

Modemop met Birkenstock

Gepost in fashion

Ik denk dat we het er unaniem over eens zijn dat Birkenstocks – zacht uitgedrukt- niet de meest modebewuste schoenen op aarde zijn. Eerlijk gezegd verafschuwde ik ze als kind al, terwijl ik toen zelf ook nog gewoon in tuinbroeken liep (die toen dus níet zo hip waren als ze op dit moment weer zijn). Een paar jaar geleden werden ze opeens weer door iedereen gedragen, maar deze modeblogster gaat nog een stapje verder door er sokken in te dragen.

 photo lellavictoriabirkenstocks.jpg
 photo lellavictoriabirkenstockssokken-1.jpgIk vind het erg gewaagd om zo’n a-fashionable schoen mét sok in een hippe outfit te verwerken, maar ik vind het niet alleen gewaagd: ook inspirerend. Het bewijst namelijk weer eens dat of iets mooi of lelijk is ervan afhangt hoe je het combineert. Ik vind deze outfit dan wel niet zozeer móói (ik houd nog steeds niet van Birkenstocks), ik vind hem wel inspirerend omdat hij eigenzinnig is. En eigenzinnigheid vind ik dan weer wél mooi om te zien.

Vind jij dat ook? Vind jij het inspirerend om te zien dat een elegant meisje zulke onelegante schoenen zich eigen maakt?


Bron foto’s.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties