logo
29 April 2013

…of gewoon op blote voeten?

Gepost in fashion

Loafers, sneakers, espadrilles, flatjes… of gewoon op blote voeten? Wat wordt jouw favoriet deze zomer, denk je? Sorry hoor, dat ik het alweer over zomerschoenen heb. De combinatie is gewoon zo perfect! Ik bedoel: ‘zomer, ‘schoenen’, need I say more?

 photo ofmaargewoonblotevoeten.jpgAls ik uit zojuist genoemde moet kiezen ga ik voor de sneaker: ik heb dit comfi schoeisel echt opnieuw uitgevonden! Of nou ja, opnieuw? ‘Voor het eerst’ is beter geformuleerd. Tegenwoordig ben ik liefhebster van hakken én van sneakers. Een betere combinatie kan haast niet, toch?

Hierboven niet afgebeeld (het sandaaltje trouwens ook niet), maar wel een schoen die ik na de outfitpost deze week ook nog even wil noemen als zomerschoenoptie: de bootschoen! Iemand in de zaal die deze zomer voor het eerst in de bootschoen gelooft? Of ga je nog liever gewoon op blote voeten?


Bron foto.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties