logo
15 April 2013

Outfit – All black everything

Gepost in mijn outfits

Ja, ik weet het. Het is een beetje raar: “Wordt het eindelijk mooier weer, ga je zwart dragen!”, zei mijn zusje. Ik had er gewoon zin in! Hoewel zwart niet mijn lievelings”kleur” is, vind ik all black wel ontzettend krachtig. Hetzelfde geldt voor all red of all white: die drie vind ik pure power uitstralen.

Wel moet ik zeggen dat, nu ik de foto’s terugzie, het me opvalt dat ik in deze outfit bij wijze van spreken zo naar een gala had kunnen gaan. Nou ja, de laarzen en het suède gilet zijn er niet helemaal geschikt voor, maar de lange rok en mijn haar in de krul stralen dat wél uit, vind ik. Naast krachtig, vind ik deze outfit dan ook ook heel vrouwelijk: je haar wapperend in de wind, op hakken en een rok die om je heen hangt laten me me echt een dame voelen.

Op Instagram liet ik al een sneak preview van dit suède jack van Only zien. Ik vind een leren of leatherlook jack zonder mouwen een vrij basic item dat, net als bijvoorbeeld een denim gilet, makkelijk te combineren en daarom geen schande voor je garderobe is. Helaas heb ik er nooit eerder één gehad, maar ik denk dat ik dat nu in ga halen: als het weer korte mouwen toelaat, lijkt het me heerlijk om dit stoere ding losvallend over een nonchalant shirtje te dragen deze zomer. Het gilet is, net als zijn blauwe Vero Moda zusje, te koop bij Sans Online.

Wat vind je van mij in all black? Een beetje scary of alsof ik nooit anders gedragen heb?

P.S. De rok heeft zijn eerste draagdag niet overleefd. Dun gaas en Suz is echt geen combinatie: ik had het kunnen weten.

 photo OutfitAllblackeverything1.jpg
 photo OutfitAllblackeverything4.jpg
 photo OutfitAllblackeverything7.jpg
 photo OutfitAllblackeverything3.jpg
 photo OutfitAllblackeverything.jpg
 photo OutfitAllblackeverything2.jpg
 photo OutfitAllblackeverything5.jpg
Only via Sans Online jack (kun je hier vinden)
eBay rok (kun je hier vinden)
Zara laarsjes
Byou 4 you ketting


Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties