logo
16 April 2013

Outfit – Casual zomers

Gepost in mijn outfits

Ik vind deze outfit super leuk! Hij heeft precies de nonchalance waarvan ik dacht dat ik ‘m nooit zou hebben, maar die er hier opeens is. Zonnebrillie op, blouseje open, enkeltjes bloot, comfortabel sneakertje aan, zon tegemoet: heerlijk!

Zoals gezegd gisteren draag ik hier de jegging van Vero Moda die ik laatste met streepjes liet zien in bloemenvariant. Ik vind de kleurencombinatie prachtig en ben blij dat ik de outfit verder qua kleuren rustig gehouden heb: zo springt de broek er echt uit. De zonnebril vind ik precies genoeg toevoeging van kleur, die overigens weer precies – in het echt wat beter dan op de foto- matcht met mijn schoenen (ja, er is weer over nagedacht!)

Oh en voor het geval je iets vreemds op mijn onderlip ziet wat je niet kunt duiden: dat is krentenbaard. Ik weet niet of je het kent, maar het is een infectie en het is niet fijn. Gelukkig gaat het – dat mag ik tenminste hopen- gewoon weer over binnenkort. Tot nu toe was het nog wel aardig te verbergen (niet dat jullie het niet mogen zien, maar ik vind het gewoon erg afleiden) en gelukkig valt het op de meeste foto’s sowieso minder op dan in het echt, maar mocht het je toch opvallen dan weet je dat.

Wat vind je van mijn outfit?

 photo Outfit-Casualzomers1.jpg
 photo Outfit-Casualzomers2.jpg
 photo Outfit-Casualzomers3.jpg
 photo Outfit-Casualzomers6.jpg
 photo Outfit-Casualzomers5.jpg
 photo Outfit-Casualzomers4.jpg
 photo Outfit-Casualzomers7.jpg
New Yorker longsleeve
New Look blouse (kun je hier vinden)
Vero Moda jegging (kun je hier vinden)
Bullboxer sneakers (kun je hier vinden in grijs en hier in zwart)
Tiger zonnebril
H&M ketting


Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties