logo
7 April 2013

Outfit – De 7/8 broek

Gepost in mijn outfits

Het mag dan nog sneeuwen in april, ik doe – huppekee- lekker mijn 7/8 broek aan met flatjes eronder. Héél erg comfortabel is het nog niet, maar zolang je blijft lopen en daarmee je voeten in beweging houdt gaat het best.

De Vero Moda jegging (officieel is het dus een jeans legging, maar ik zie geen verschil met een broek) komt maar tot mijn enkels en dat vind ik heerlijk in de (bijna) zomer. Aangezien ik niet zo dol op mijn blote benen ben, maar de hele zomer met een lange broek lopen ook niet erg zomers is, is dit een perfecte oplossing voor de niet al te warme dagen. En eeuh… als horizontale strepen men breder doet lijken, lijk ik met deze verticale strepen dan langer? Nou?

Het bloemenprintje werkt goed in combinatie met de streepjes omdat het beiden hetzelfde kleurpatroon is. Ik vind de printjes elkaar juist perfect aanvullen eigenlijk, omdat de bloemenprint heel romantisch is, terwijl de strepen meer grafisch ogen. De gele top breekt het oudroze-gehalte van de outfit en maakt het geheel wat zonniger. Als de weergoden het niet doen dan… tja, iemand moet het doen.

Oh en ik draag de bump haarkam weer: it’s so easypeasy pie!

Wat vind jij van deze outfit? Vind je bloemen en strepen elkaar ook aanvullen of vind je de combinatie te druk?

 photo Outfit-De78broek1.jpg
 photo Outfit-De78broek5.jpg
 photo Outfit-De78broek2.jpg
 photo Outfit-De78broek3.jpg
 photo Outfit-De78broek6.jpg
 photo Outfit-De78broek4.jpg
 photo Outfit-De78broek7.jpg
The Sting jurkje als top
vintage blazer
Vero Moda broek (kun je hier vinden)
ModeMusthaves flatjes
MAC Satin Viva Glam II lipstick


Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties