logo
23 April 2013

Outfit – De bootschoen

Gepost in mijn outfits

Ik had een paar jaar geleden echt niet gedacht dat ik ze zou dragen: bootschoenen. En nou ben ik heel ruimdenkend over kleding en schoenen en zeg ik dat echt niet gauw. Er is helemaal niet veel waar ik allergisch voor ben, maar van een wijde polo, korte broek, bootschoen outfit krijg ik bij een vrouw nogal de onvrouwelijkheidkriebels. En dat terwijl ik denk dat, zoals alles, zelfs dat best leuk kán zijn. Voor de zekerheid waag ik me aan de eerste twee (polo en korte broek) nog maar even niet en houd ik het voor nu bij de vanHaren bootschoen met een lange broek en een t-shirtje (volgens mij de oudste uit mijn kast, ik geloof dat ie uit de brugklas stamt). Die laatste was trouwens fris genoeg, dus ook wat dat betreft kon ik de korte broek beter achterwege laten.

Ja, over het weer gesproken: mijn outfits schommelen op het moment echt gigantisch van net te warm, naar net te koud, naar net te warm, etc. Ik overcompenseer als ik het een dag warm of koud heb gehad. Het punt is: hoewel de temperatuur nu best aangenaam en ook redelijk stabiel is, kan de gevoelstemperatuur nog steeds zo verschillen: als het zonnetje schijnt bij 13 graden voelt dat heel anders dan wanneer er met dezelfde temperatuur een harde, oostenwind staat.

Mijn outfit is vrij simpel, maar de bril (aka bromvlieg) steelt dan ook de show. Ik vind ‘m geweldig! Je hoeft er echt niets anders bij te dragen dan een wit tanktoppie, een boyfriend jeans en flipflops in de zomer en toch zie je er niet saai uit.

Wat vind jij van mijn bootschoenencombinatie? Hoe had jij ze gecombineerd?

 photo Outfit-Debootschoen1.jpg
 photo Outfit-Debootschoen3.jpg
 photo Outfit-Debootschoen2.jpg
 photo Outfit-Debootschoen6.jpg
 photo Outfit-Debootschoen5.jpg
 photo Outfit-Debootschoen4.jpg
 photo Outfit-Debootschoen7.jpg
H&M t-shirt
H&M broek
vanHaren schoenen (kun je hier vinden)
Neo Vision Eyewear zonnebril (kun je hier vinden)
H&M ketting


Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties