logo
5 April 2013

Outfit – De politiepet

Gepost in mijn outfits

Eindelijk in levende lijve: de politiepet! Ik heb hem lekker stoer gecombineerd met donkergroen, donkerblauw en rood. Ik twijfelde nog of ik mijn lippen rood zou stiften (goh, wat klinkt dat alsof ik 80 ben zeg: stiften), maar dat vond ik iets te veel glamour worden. Ik wilde het juist lekker relaxed en “ik heb een pet opgedaan omdat ik brak ben” houden. Dat laatste is niet waar hoor (tenminste niet van de alcohol, want dat drink ik niet), maar leuk aan mode is dat je ook een beetje kunt acteren hier en daar. Jezelf zijn en soms toch een typetje of rolletje aannemen: dat gaat best samen. Je vraagt je nu misschien af waarom ik het brakke typetje zou willen zijn? Dat niet zozeer, meer wel gewoon een doodnormaal iemand. Iemand uit het dagelijks leven met een mooie outfit, geen poppetje (alleen bij uitzondering, omdat het bij uitzondering wél leuk is) met een mooie outfit. Snappie?

Nu het er nog enigszins weer voor is, heb ik gauw mijn lievelingssjaal van afgelopen (het voelt goed om ‘afgelopen’ te schrijven!) winter nog even van stal gehaald. De warme tinten doen álles voor deze outfit en zorgen samen met de zon voor een warme ‘glow’ in mijn gezicht.

Ik ben benieuwd of iemand de pet tóch leuker blijkt te vinden dan ze aanvankelijk aangaf! Say it out loud!

 photo Outfit-Depolitiepet1.jpg
 photo Outfit-Depolitiepet3.jpg
 photo Outfit-Depolitiepet5.jpg
 photo Outfit-Depolitiepet2.jpg
 photo Outfit-Depolitiepet6.jpg
 photo Outfit-Depolitiepet7.jpg
 photo Outfit-Depolitiepet4.jpg
C&A vest
ZARA sjaal
Timberland laarzen
H&M pet (kun je hier vinden)


Foto’s door Chantal van der Meijden.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties