logo
13 April 2013

Outfit – Een ons brons

Gepost in mijn outfits

Brons: die kleur is erg ondervertegenwoordigd in mijn garderobe. Hoewel de bomber in het algemeen nou niet echt een jack is waar je me in zou uittekenen, was ik dus wél gelijk enthousiast toen ik deze bronzen, gebloemde bomber zag (het liefst probeer ik, draag ik, en combineer ik met élke kleur immers). Sowieso heb ik de bomber inmiddels in mijn hart gesloten overigens: in combinatie met een jurkje vullen de twee elkaar perfect aan en vormen ze een geweldig contrast, vind ik.

Zeker wanneer dat jurkje krachtig rood is. Ik denk dat de bronzen tint van dit jasje vrij ‘ouwelijk’ kan ogen in de verkeerde kleurcombinatie en daarom is het belangrijk de kleur te combineren met een krachtig zwart, rood of een andere felle kleur. De frisse tint wit kan overigens ook goed uitpakken: helemaal in de zomer lijkt me, om het geheel zomerser te maken. Dat vond ik overigens nog een pré aan dit jasje: hij is vrij seizoensloos (ik houd van seizoensloos!). Hij is aardig warm voor in het najaar en de winter, terwijl het printje weer vrij zomers is.

Vind jij brons een mooie tint? Wat vind je van de combinatie met rood?

 photo Outfit-Eenonsbrons3.jpg
 photo Outfit-Eenonsbrons1.jpg
 photo Outfit-Eenonsbrons5.jpg
 photo Outfit-Eenonsbrons4.jpg
 photo Outfit-Eenonsbrons2.jpg
 photo Outfit-Eenonsbrons7.jpg
 photo Outfit-Eenonsbrons.jpg
H&M Trend jack
ZARA jurkje
onbekende panty
Bullboxer laarzen (kun je hier vinden)
Triwa horloge (kun je hier vinden)


Foto’s door Yara Verheij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties