logo
19 April 2013

Outfit – Een toefje geel

Gepost in mijn outfits

Is het niet leuk om te zien wat dat beetje geel in mijn schoenen toevoegt aan de outfit? Bedenk de rest van de outfit nou eens samen met zwarte laarsjes eronder: dat zal een heel ander gezicht zijn, niet? Deze sneakers maken de outfit aparter, vind ik.

Verder moet ik eerlijk zeggen dat de outfit best een beetje een “allegaartje” is. Er is niet veel samenhang en er zijn geen perfecte matches tussen twee kledingstukken. Desondanks, of misschien wel daarom, straalt deze outfit ‘fashion is a party’ uit, vind ik. Hij is heerlijk jong, speels en een tikkeltje gek. In mijn ogen is het niet mijn beste, sterkste of mooiste outfit, maar hij is wel gewoon leuk. Dat vind ik soms genoeg hoor: mijn outfits mogen best menselijk blijven, ik hoef niet elke dag te pieken.

Wat vind jij? Leuk dat de outfit niet zo matchy-matchy is of vind je het geheel daardoor te veel ‘bij elkaar geraapt’?

P.S. Dat van dat gebrek aan perfecte matches was niet waar (ik wilde eens kijken of jullie het zouden ontdekken…): wat dacht je van mijn nagels en de sneakers?

 photo Outfit-Eentoefjegeel2.jpg
 photo Outfit-Eentoefjegeel5.jpg
 photo Outfit-Eentoefjegeel4.jpg
 photo Outfit-Eentoefjegeel6.jpg
 photo Outfit-Eentoefjegeel1.jpg
 photo Outfit-Eentoefjegeel7.jpg
Primark via eBay denim gilet
New Yorker broek
Asics sneakers
H&M cap


Foto’s door Saskia van Schaik.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties