logo
9 April 2013

Outfit – Ellebogenwerk

Gepost in mijn outfits

Ik moet zeggen dat ik het gevoel heb een beetje vals te spelen door zo’n mooi jasje in mijn outfit te verwerken, want tja: wat moet ik daar nou verder zelf nog aan toevoegen? Het jasje is de eyecatcher, de highlight en het eikpunt van deze outfit en ik heb niets anders gedaan dan er wat “ondersteuning” omheen te verzinnen. Al is de júiste ondersteuning verzinnen misschien moeilijker dan ik denk.

Je hebt mijn knotjes natuurlijk al in de preview kunnen zijn, maar nogmaals wil ik zeggen dat ik het zo’n leuk kapsel vind! Het is dat ik het best ingewikkeld vind om het allemaal strak en netjes te krijgen, anders zou ik het zeker vaker doen. Ook van deze foto werd ik weer helemaal enthousiast namelijk.

Wat vind je van deze outfit? Vind je de laarsjes goed bij het jasje passen? Ik twijfelde over de combinatie omdat ze qua stijl zo van elkaar verschillen, maar ik vind het leuk dat in beiden een zilver detail/zilveren details zitten. Bovendien wilde ik iets zwarts onder de zwarte maillot, omdat ik de bovenkant van mijn look al best opvallend vond in zijn geheel.

En oké, oké: de borduursels zitten wat hoger dan mijn ellebogen, maar “bovenarmenwerk” klinkt toch niet?

 photo Outfit-Ellebogenwerk4.jpg
 photo Outfit-Ellebogenwerk5.jpg
 photo Outfit-Ellebogenwerk6.jpg
 photo Outfit-Ellebogenwerk3.jpg
 photo Outfit-Ellebogenwerk2.jpg
 photo Outfit-Ellebogenwerk1.jpg
 photo Outfit-Ellebogenwerk7.jpg
Bershka leren jasje (kun je hier vinden)
Object top
The Sting jurkje
Mi Moneda ketting (kun je hier vinden)
Daisy Street laarzen (kun je hier vinden)
Yves Saint Laurent pure lipstick in ‘no. 137’


 Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties