logo
18 April 2013

Outfit foto’s – Bijzondere shoots

Gepost in mijn outfits

Vandaag vertel ik jullie weer wat “behind the scenes” info over mijn outfit foto’s. Die zijn soms namelijk heel leuk om te maken, maar gaan soms ook totaal niet van een leien dakje. Vooral niet wanneer het weer tegenwerkt (oktober met je wintertijd: blijf maar lang weg!). Na jaren op mijn foto’s te hebben kunnen oefenen, in weer en wind, lukt het gelukkig steeds beter om die barre omstandigheden niet te laten zien op de foto; des te verrassender is het wellicht voor jullie om te lezen dat ze er wél zijn.

Het zijn niet altijd barre omstandigheden hoor, waar ik mee te maken heb. Soms zijn het ook gewoon grappige locaties, omdat er niet veel tijd is en ik praktisch en innovatief moet zijn.

Lang niet alle shoots zijn dus ook zozeer bijzonder, als wel dat ik het leuk vind om weer eens over wat settings van de foto’s te vertellen, in plaats van over de outfit zelf.

 photo Outfitfotos-Bijzondereshootsdeel51.jpg
Mooi voetbalveldje hè? Ghèhè: gefopt! Deze foto’s zijn langs de snelweg gemaakt.


 photo Outfitfotos-Bijzondereshootsdeel52.jpg
En deze foto’s maakten we bij een pont. Die elke keer aanmeerde, ja. Dat was vast een heel grappig gezicht: als de pont uit het zicht was, schoten wij als een gek en als hij aan land was stonden we een beetje uit onze spreekwoordelijke neus te eten.


 photo Outfitfotos-Bijzondereshootsdeel53.jpg
Natuurlijk is foto’s maken met een konijn altijd een beetje bijzonder! Poseren en je kleding laten zien voor een foto is heel wat anders dan poseren, je kleding laten zien voor een foto én een dier in de gaten houden/er frappant op laten staan (oh en de kou overleven!). Het duurde wat langer dan normaal, maar lukte uiteindelijk wel natuurlijk.


 photo Outfitfotos-Bijzondereshootsdeel54.jpg
Je hebt om de paar weken wel een dag in Nederland dat het gewoon héél treurig weer is. Donker, bewolkt, regenachtig: dat soort dingen… In dit geval was het zo’n dag en maakten we foto’s vanuit de auto om de camera te beschermen.


 photo Outfitfotos-Bijzondereshootsdeel510.jpg
In dit geval was het óók zo’n dag, maakten we óók foto’s vanuit de auto en was dat niet toevallig óók op dezelfde plek (maar dan 180 graden gedraaid). Boven deze parkeerplaats hangen veel bomen en als het regent werken die perfect als filter.


 photo Outfitfotos-Bijzondereshootsdeel55.jpg
Dit was de allereerste foto die ik vastlegde na mijn kleine vakantie afgelopen december. Ik geloof niet dat ik, sinds ik mijn blog heb, zo lang geen outfit foto’s had gemaakt en ik had na een week dan ook weer hernieuwde zin!


 photo Outfitfotos-Bijzondereshootsdeel56.jpg
Deze foto’s waren verreweg het meeste afzien afgelopen winter…


 photo Outfitfotos-Bijzondereshootsdeel59.jpg
…oh en samen met deze! Tijdens deze twee dagen was het echt héél vies koud en was ik niet zo blij als ik er hierboven uit zie.


 photo Outfitfotos-Bijzondereshootsdeel57.jpg
De allereerste outfit foto’s met make-up op mijn gezicht: dat was na anderhalf toch ook wel weer een heel bijzonder moment.


 photo Outfitfotos-Bijzondereshootsdeel58.jpg
Tot slot een shoot op de trap naar één of ander ProRail gebouw. Kun je je voorstellen: grijze mannetjes in grijze pakken die er constant langs moesten en mij bekeken of ik van een andere planeet ben met mijn megaketting en hoge hakken, haha?Wil je nog meer “outfitfotoverhalen” lezen? Bekijk dan deel 1, deel 2, deel 3 en deel 4 van deze serie.


Foto’s door diverse mensen voor fashionisaparty.com.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties