logo
2 April 2013

Outfit – Kek paars kleurtje

Gepost in mijn outfits

Ik begrijp wel, als laatste modeliefhebster op aarde waarschijnlijk, waarom de hardloopschoen zo’n hit is geworden: een dame die zo’n half jaar tot jaar geleden ging hardlopen moet hebben gedacht dat het gevoel van deze pantoffeltjes nooit kan tippen aan de mooiste hakken en haar hardloopschoenen nooit meer uitgedaan hebben. Niet dat ik het helemaal met haar eens ben, maar ik kan wel beamen dat dit Pantoffeltjes zijn met een hoofdletter P. Ik moest er even aan wennen: aan het sportieve beeld in de spiegel dat ik zelf was, maar dat wennen was dus na de eerste passen eigenlijk al wel klaar.

Niet dat ik me zo snel laat verleiden door comfort hoor: ik overdrijf een beetje. Anders kan ik ook wel op Crocs gaan lopen tenslotte. Nee, ik vind deze sneakers ook echt léuk en niet in de laatste plaats door dat kekke paarse kleurtje dus. Dat andere kekke kleurtje in de sneaker – het blauw/groene- bleek alleen een beetje moeilijk te combineren: het is geen blauw en ook geen turquoise. Een kleur die met niets in mijn garderobe perfect matchte qua kleur. Dan maar een iets minder perfecte match voor deze keer: de meeste van jullie houden immers toch niet van “matchy matchy” en de sjaal en muts staan gelukkig ver genoeg van de schoenen af om ook niet compleet “mismatchy matchy” te zijn.

Wat vind jij van de hardloopschoen in een “gewone” outfit? Ben je overtuigd als je dat nog niet was?

 photo Outfit-Kekpaarskleurtje3.jpg
 photo Outfit-Kekpaarskleurtje4.jpg
 photo Outfit-Kekpaarskleurtje2.jpg
 photo Outfit-Kekpaarskleurtje6.jpg
 photo Outfit-Kekpaarskleurtje5.jpg
 photo Outfit-Kekpaarskleurtje7.jpg
 photo Outfit-Kekpaarskleurtje1.jpg
H&M jurkje
Primark spijkerjasje
H&M ketting
Pieces sjaal
Sacha muts
Nike via vanHaren sneakers (kun je hier vinden)
Ernest via Urban Stiletto horloge (kun je hier vinden)


Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties